Selecteer een pagina

referenties

Mons is een prettig en professioneel persoon om mee samen te werken. Hij beschikt over de laatste technische middelen om kwalitatief werk af te leveren. Hij is flexibel, klantgericht en werkt hard om tot een mooi resultaat te komen.

Ralf Fleuren

Eigenaar, Bliqsem

Mons heeft voor ASV Mercedes-Benz voorzien in een aantal videoproducties bij grotere evenementen. Daarbij konden wij rekenen op zijn expertise en creativiteit. We hadden maar weinig woorden nodig om uit te leggen wat we wilden. Mons ging adequaat aan de slag en bleef waar nodig ‘op de achtergrond’. Een professionele houding die erg aangenaam is bij sfeerimpressies. Ook over de kwaliteit van de video’s waren wij erg te spreken. Mons wist een boeiend -Mercedes-Benz waardig- resultaat te leveren. Ook in de toekomst zullen wij gebruik blijven maken van de diensten van Mons Records.

Wouter de Bruijn

Marketeer, ASV Mercedes-Benz

Onze samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Je komt afspraken na, hebt goede ideeën, kunt mensen die op de video komen op hun gemak stellen. Je vraagt meerdere keren tijdens de samenwerking om feedback en je levert heel snel.

Carolien van Zeeland-Snelling Berg

Marketing & Communicatie Professional, Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Als fotograaf is Mons Records zeker aan te bevelen! Ik had zelf foto’s nodig om mijn LinkedIn profiel zakelijker te laten ogen. Ik had contact gezocht met Mons en we hadden meteen een afspraak gemaakt! Hij wist precies welke locaties passend zouden zijn bij mijn wensen en daaruit zijn hele mooie foto’s voortgekomen! Super bedankt en hopelijk tot snel!

Denise Barnier

Student Commerciële Economie, Fontys Hogescholen

Mons in de voorbijgang gevraagd om nieuwe portfolio foto’s te maken. Alles snel en in perfecte kwaliteit opgeleverd. Enorm tevreden mee!

Maikel de Wit

Eigenaar, Marketiger

Moet er een filmpje gemaakt worden bij Rabobank Dommelstreek? Dan bellen we ‘onze’ Mons. Mons heeft al diverse video’s voor ons gemaakt. Zo maakte hij een eventregistratie van de Samen Vitaal bijeenkomst, filmde de Rabo Clubkas roadshow en maakte een Instagramfilmpje van onze marktteams die geslaagden in Geldrop, Nuenen en Heeze-Leende feliciteerden. Mons is altijd bereikbaar, denkt goed mee en bezit de juiste apparatuur voor het maken kwalitatieve video’s en foto’s. Ik beveel Mons van harte aan!

Ingrid Verhagen

Adviseur Marketing & Communicatie, Rabobank Dommelstreek

Mons heeft voor onze Talent Academy bijzonder mooie promovideo’s gemaakt. Hij heeft daarin mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, echt top werk! De video’s zijn aantrekkelijk, dynamisch, origineel en tot in de puntjes af. Wat me opviel tijdens de samenwerking is dat alles heel soepel verloopt. Mons komt alle afspraken na, tot in de kleinste details. Hij is flexibel en zorgt ervoor dat alles klopt. Feedback neemt hij heel serieus. Als klant voelde ik me dan ook heel goed gehoord. Daarnaast is Mons positief en complimenteus, wat de toon zet voor een fijne samenwerking. Ik vind het bijzonder om in hem een zakelijk en een creatief talent samen te zien komen. Dat zie ik niet zo vaak!

Lotte van Strien

Coach & Trainer, Fontys Hogeschool Marketing & Management

Mons heeft voor het event Fontys Best Business diverse opnames gemaakt en deze verwerkt tot een introductiefilm en na het event de aftermovie!
De werkwijze van Mons is samen te vatten als gestructureerd, volgens afspraak en de wensen van de klant centraal te stellen. Hij denkt graag actief mee om tot een goed eindresultaat te komen. Mons zorgt er altijd voor dat hij ruim op tijd klaar is.

René Kastelijn

Docent Sales, Fontys Hogeschool Marketing & Management

Mons is professioneel, humoristisch en zeer toegewijd aan zijn vak. Van het juiste plaatje schieten en het mooiste shot filmen, tot intensieve fotobewerking en geweldige videomontage. Mons heeft zowel meerdere malen foto’s van mij als persoon als films van andere projecten van mij aangenomen en ik word keer op keer verrast door zijn talent. Mons, je bent een kei.

Pim Sistermans

Key Account Manager, Wellzijn

Werken met Mons is een feest! Mons is bijzonder professioneel, zijn werk creatief en hedendaags, hij is ondernemend en daarnaast ook nog eens een heel fijn mens! Een kleine greep uit waar ik aan denk, bij Mons. Voor Fontys Hogeschool Marketing en Management hebben we in het afgelopen jaar meerdere video- en fotografie opdrachten door Mons laten uitvoeren. We waren namelijk op zoek naar iemand waarmee we snel kunnen schakelen, die onze nieuwe learning community stijl ‘verstaat’ en waarbij uiteraard kwaliteit voorop staat. In Mons hebben wij de juiste persoon gevonden. Het is heel fijn om met Mons samen te werken; hij denkt graag mee, heeft frisse ideeën en levert snel mooie producten op. Bij Mons kan ik erop vertrouwen dat een opdracht met beide handen wordt aangepakt en goed wordt afgerond. Het resultaat tot nu toe is dat we veel mooi beeldmateriaal hebben, geheel passend bij onze stijl. Ik kijk dan ook uit naar onze samenwerking in de toekomst waarin we deze stijl verder kunnen vormgeven

Marjolein Muurling

Consultant Marketing & Communicatie, Fontys Hogescholen

Ik heb diverse keren met Mons gewerkt en telkens tot volle tevredenheid. Mons luistert goed naar de wensen van de klant en denkt actief mee om het beste eindresultaat neer te zetten. De intro filmpjes voor Fontys Best Business maar ook de filmpjes op de website van onze opleiding Commerciële Economie zijn iedere keer zeer professioneel en goed afgestemd op de doelgroep!

Ingrid Peels

Docent & Coach, Fontys Hogescholen

I’ve worked with Mons on a number of events at Fontys. He has taken care of filming conference-type events and training materials. I’ve been really impressed with Mons’ professionalism, his creative input and his overview of all the complex elements required to deliver a successful film. I can personally recommend him to anyone who needs a filming professional, who works with humour and positively under differing conditions.

Shane O'Seasnáin

Coach, Fontys Hogescholen

Mons heeft op hele korte termijn een fantastisch goede promovideo afgeleverd voor onze school, Praktijkschool Eindhoven. Mons denkt mee, beweegt mee en is flexibel. Hij begrijpt de doelgroep en heeft ons positief verrast met zijn ideeën. Super prettige samenwerking!

Virginie te Slaa

Communicatiemedewerker, Praktijkschool Eindhoven

tevreden klanten van mons records